"Başkan Sıbıç, Şimdi çalışma zamanı"

Seçim ve Ramazan bayramıyla çifte bayram yaşadıklarını ifade eden Bulancak belediye başkanı Necmi Sıbıç, artık ileriye bakarak Bulancak için çalışmaya başlayacaklarını belirtti.

363

Bulancak Belediye baÅŸkanı Sıbıç: Seçim bitti, ilk bayramımızı 31 Mart akÅŸamı hep beraber kutladık. Sonra da mübarek Ramazan Bayramı'mızı kutladık ve artık çalışmaya baÅŸlıyoruz. Seçim boyunca çalmadığımız kapı, görüşmediÄŸimiz kimse kalmadı. İlçe halkımızın desteÄŸi ve dayanışması ile büyük bir demokrasi örneÄŸi sergileyerek seçimi kazandık. Bir kez daha beni destekleyen desteklemeyen tüm hemÅŸerilerime sonsuz teÅŸekkürler. Åžimdi verdiÄŸimiz sözleri yerine getirmek, açıkladığımız projeleri gerçekleÅŸtirmek için çalışacağız. Kısacası ilçemizin sorunlarını çözüp, vatandaÅŸlarımızın dertlerine derman olmak için kolları sıvayacağız. Seçim çalışmalarında vatandaÅŸlarımızın öncelikli ÅŸikayeti hayat pahalılığı ve iÅŸsizlik oldu.  VatandaÅŸlarımız ekonomik buhrandan dolayı mutsuz ve huzursuz. Yarınlarımızın teminatı gençlerimiz de umutsuz. Artık gençlerimiz baÅŸta olmak üzere herkes için umut olmak için gayretle ve hep dediÄŸimiz gibi, halkçı, dayanışmacı bir anlayışla çalışacağız, adil ve eÅŸit hizmet sunacağız. İhtiyaç sahibi herkesle iletiÅŸim halinde olacağız.

İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

Belediyenin yapması gereken alt yapı hizmetlerinin yanında, kültür sanat etkinliklerine de önem vereceÄŸiz ve ilçemizi bu konuda eskiden olduÄŸu gibi hak ettiÄŸi noktaya yeniden taşıyacağız. Çevreyi koruyacağız, yeÅŸili çoÄŸaltacağız, park ve bahçeleri iyileÅŸtireceÄŸiz ve yenilerini hizmete sunacağız. Ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan  ilçemizi geliÅŸtirip, kalkındırmanın çabası içinde olacağız. Herkesle, her kesimle iletiÅŸim halinde olacağız ve ortak akılla yol alacağız. Bulancak bizim, hepimizin. Kimseyi ayrıştırmadan hareket edeceÄŸiz.

Atamızın yolunda daha çağdaş, daha demokratik, daha huzurlu ve bereketli, daha yaşanabilir bir ilçeyi oluşturacağız. Şimdi Çalışma Zamanı diyoruz ve Bulancak İçin Tam Yol İleri parolasıyla yolumuza devam ediyoruz diye konuştu.




Giriş: 15 Nisan 2024 | Güncelleme: 15 Nisan 2024 | Okunma: 363


Kaynak: Bulancak Belediyesi




Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.