"Ensar Vakfı Giresun Şubesi Yönetim Kurulunda görev değişikliğine gidildi"
Yorum Ekle

2012 yılından beri Ekrem Yüce ve Ömer Karahasan başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Ensar Vakfı Giresun Şubesi başkanlığına Seyfi Göktekin getirildi. Ensar Vakfı Genel Merkezi Mütevelli Heyeti, 05.09.2020 tarihinde toplanarak Giresun Şube Yönetim kurulunu belirledi. Kurul Başkanlığına Seyfi Göktekin getirildi. 15 kişiden oluşan yeni yönetimde Giresun’da görev yapan genç isimlere yer verildiği görüldü.
Önceki Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karahasan ile Seyfi Göktekin ve yeni yönetimden bazı üyeler 14.09.2020 tarihinde Ensar Vakfı Giresun Şubesinde bir araya gelerek devir teslim törenini gerçekleştirdiler.
Devir teslim töreninde söz alan Ömer Karahasan, 2012 yılından beri vakfın yönetiminde bulunduÄŸunu, 2018 yılından sonra ÅŸube baÅŸkanlığını yürüttüğünü, birçok yetim, öksüz ve yardıma muhtaç insanlara yardımcı olduklarını, birçok öğrencinin temel ihtiyaçlarını karşıladıklarını, Giresun ve ülke gündemine ait bir çok konuda gerekli refleksleri sergilediklerini, ancak iÅŸ yüklerinin artması sebebiyle genel merkezle yapılan istiÅŸareler sonunda görevi Seyfi Göktekin baÅŸkanlığında genç bir ekibe devretmekten mutluluk duyduÄŸunu ifade ederek yeni yönetime baÅŸarılar diledi.Â
Ensar Vakfı Giresun Şube Yönetim Kurulu başkanlığına getirilen Seyfi Göktekin ise Önceki dönemlerde Vakfımızda görev alan başta Ömer Karahasan Bey olmak üzere tüm arkadaşlara hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vakfımızın Giresun'da daha güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Genel Merkezimiz Mütevelli Heyetimizin teveccühleri ile getirildiğimiz bu görevde Rabbim bizlerin yâr ve yardımcısı olsun inşallah. Yönetimde yeni görev alan tüm arkadaşlarıma ve Giresun'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Vakfımız, ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 1979 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bugüne dek bu amaca ulaşabilmek için çeşitli alanlarda faaliyet göstermiştir. Halen Türkiye genelinde onlarca şubesi ile hizmet vermekte olan vakfımız, son yıllarda ise daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek için bir alanda uzmanlaşma yolunu tercih etmiş, din ve ahlak eğitimi ile değerler eğitimi konusunu ulusal ve uluslararası düzeyde kendine amaç edinmiştir. Genel Merkezimizin de talimatları doğrultusunda Giresun'da da benzer çalışmalar yapmaya devam edeceğiz dedi.
Pandemi süreci sebebiyle kısa tutulan tören hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdirildi.
ENSAR VAKFI GİRESUN ŞUBE BAŞKANLIĞI 2020 ÇALIŞMA YILI İDARE HEYETİ VE MURAKABE HEYETİ ASİL VE YEDEK ÜYE İSİM LİSTESİ
İDARE HEYETİ ÜYELERİ
YÖNETİM KURULU
S.N. ADI SOYADI İDARE HEYETİNDEKİ GÖREVİ
1-Seyfi GÖKTEKİN Başkan
2-İbrahim Ethem GÜRSOY Başkan Yrd.
3-Fatih YEDİYILDIZ Sekreter
4-Necati ORAL Â Â Â Â Muhasip
5-Av. Fatmanur ÇAKIR Üye
6-Murat CAVUNT     Üye
7-Akif YAZAR     Üye
8-Mücahit ALBAYRAK Üye
9-Tevfik KORKMAZ Üye
10-Fazlı YILDIZ     Yedek Üye
11-Ömer KARAKAYALI Yedek Üye
12-Fatma ALBAYRAK Yedek Üye
MURAKABE KURULU
13-Yakup KIRDEMİR Denetim Kurulu Üyesi
14-Ali YILDIRIM     Denetim Kurulu Üyesi
15-Gülgün HOŞNUT GÖL Denetim Kurulu Yedek Üyesi
Giriş: 17 Eylül 2020 | Güncelleme: 12 Mart 2021 | Okunma: 1049
Kaynak:
Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.