"Ziraat Bankası Müdürü Oktay Eğrilmez"
Doğankent Ziraat Bankası Müdürü İbrahim Selçuk Aksu'nun Keşap Ziraat Bankasına atanmasının ardından yerine Oktay Eğrilmez atandı.
Yorum Ekle
Doğankent Ziraat bankasında görev yapmakta iken Keşap Ziraat Bankasına müdür olarak atanan İbrahim Selçuk Aksu (26.11.2021) itibari ile Doğankent Ziraat Bankasındaki görevinden ayrılarak yeni görev yerine hareket etti. Yerine ise Çanakkale Ezine Ziraat Bankasında çalışmakta olan Oktay Eğrilmez atandı. Eğrilmez, 29.11.2021 tarihinde Doğankent'e gelerek görevine başladı. Doğankent Ziraat Bankasına atanan Oktay Eğrilmez'i bugün makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledik.
Oktay Eğrilmez Kimdir?
Eğrilmez, 1975 yılında İzmir ili Kınık'ta doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini İzmir Kınık'ta tamamladı. Üniversiteyi Süleyman Demirel Üniversitesinde okudu. 1999 yılında Ziraat Bankasında göreve başladı. Çanakkale Ezine ilçesi Ziraat Bankasında görev yaparken tayını Doğankent Ziraat Bankasına çıktı ve 29.11.2021 tarihinde Doğankent'e gelerek görevine başladı. Eğrilmez, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Giriş: 06 Ocak 2022 | Güncelleme: 06 Ocak 2022 | Okunma: 1019
Kaynak: Harşit Vadisi
Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.