"TİRDEF Başkanı Aydın'ın Abla Acısı"

366

Tirebolu Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın'ın Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesinde oturan ablası Emine Ören yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etti.

Bayramın birinci günü vefat eden abla Emine Ören için Pazariçi Mehmet Demirkapı Camiinde düzenlenen cenaze namazı Aydın ve Ören ailesinin yakınları ve hemÅŸerileri ile STK camiasını bir araya getirdi. 

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında komşuları ve hemşerileri ile helalleştirilen Emine Ören'in na'şı akşam saatlerinde Tirebolu Belen Köyüne gitmek için yola çıktı.

Cenazede çok üzgün olduÄŸu görülen İbrahim Aydın geçen sene birer gün arayla topraÄŸa verdiÄŸi abilerinden sonra ablasını da kaybetmenin derin hüznünü yaÅŸadı. 

Cenaze namazına Giresun Medya Platformu BaÅŸkanı İbrahim BalcıoÄŸlu, TİRDEF Eski BaÅŸkanı Çınar Çetinkaya, Giresun Gönüllüleri DerneÄŸi BaÅŸkanı Tülay Tahmaz, Giresun Gönüllüleri İyilik Hareketi Kurucusu Abdullah Akgün, Özlü Köyü DerneÄŸi BaÅŸkanı Alaattin Altay, TİRDEF BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Okurlu, Belen Köyü DerneÄŸi Eski BaÅŸkanı Zübeyir Pek gibi birçok dernek baÅŸkan ve yöneticisi ile hemÅŸerileri ve komÅŸuları katıldı. 



Giriş: 23 Nisan 2023 | Güncelleme: 23 Nisan 2023 | Okunma: 366


Kaynak: İbrahim Balcıoğlu



QR Kod

Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.