"Piraziz ve Gülyalı'dan İzmir'e Yardım"

615

Bölgemizdeki 15 Belediyenin yürüttüğü  yardım kampanyasına Piraziz Belediyesi ve Gülyalı Belediyesi 'de katıldı.  Depremden etkilenen vatandaÅŸlara ulaÅŸtırılmak üzere 2 tır çay ve Fındık ürünlerinden oluÅŸan paketler İzmir BüyükÅŸehir Belediyesine teslim edilmek üzere bugün yola çıktı.   

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Piraziz Belediye BaÅŸkanı Hüseyin İzmir için hepimiz tek yüreÄŸiz. Depremin yarlarını hep beraber Yardım çalışmalarına destek veren tüm Belediyelerimize teÅŸekkürlerimi sunuyorum. dedi.  

TUNÇ 'BİRLİKTELİK VURGUSU 

Karadeniz'den Dayanışma YaÅŸatır sloganıyla gönderilen yardımlarla ilgili paylaşımlara dikkat çeken İzmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Sn. Tunç Soyer, Dayanışma güçlendirir. 15 belediyenin depremden etkilenen hemÅŸehrilerimiz için yaptığı paylaşım çok deÄŸerli. Bizler dayanıştıkça, paylaÅŸtıkça güçleneceÄŸiz dedi.  

Yardım kampanyası düzenleyen belediyeler arasında Ardanuç, Artvin, Arhavi, Atakum, Beşikdüzü, Borçka, Damal, Fındıklı, Gülyalı, Hanak, Hopa, Kemalpaşa, Merzifon, Piraziz ve Şavşat yer alıyor.




Giriş: 11 Kasım 2020 | Güncelleme: 11 Kasım 2020 | Okunma: 615


Kaynak:




Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.