"MHP Gücünü Artırmıştır"

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ilimizde sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından oldukça mutlu olduk.

705

Halkımız demokratik iradesini sandıkta ifade etti. Sonuçlar hayırlı olsun. Seçilen tüm belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclisi üyelerimizi, muhtarlarımızı ve azalarımızı tebrik eder, başarılar dilerim.

Resmi olmayan sonuçlara göre seçimlerde 2 belde 2'de ilçe olmak üzere 4 belediye baÅŸkanlığı kazanmış durumdayız. Bir belediye baÅŸkanlığı seçimine itirazımız oldu.  Bir belediye baÅŸkanlığını da 57 oy ile kaybetmiÅŸ durumdayız. 2019 seçimlerinde 4 olan İl Genel Meclisi Üyesi sayımız 6'ya çıkmıştır.

Geçen yıl yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde yüzde 15.77 olan oy oranımız, bu seçimlerde yüzde 16.63'e yükselmiştir.

Partimizden seçilen yerel yöneticilerimiz vatandaş arasında ayrım yapmadan, aldıkları oy oranlarını gözetmeksizin ilgili tüm yerleşim yerlerine aynı standartlarda belediyecilik ve yerel hizmet götüreceklerdir. Diğer partilerden seçilen yerel yöneticilerimizin de aynı hassasiyeti göstermeleri en büyük temennimizdir.

Partimizin Giresun'daki baÅŸarısından dolayı baÅŸta Milletvekilimiz ErtuÄŸrul Gazi Konal olmak üzere, il teÅŸkilat yöneticilerini, ilçe teÅŸkilat baÅŸkan ve yöneticilerini, kadın kolları baÅŸkan ve yöneticilerini, ülkü ocakları baÅŸkan ve yöneticilerini, baÅŸarımızda büyük katkıları olan seçilemeyen tüm adaylarımızı ve gönül dostlarımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca seçimlerin ilimizde demokratik olgunluk, barış ve huzur içerisinde yapılmasını saÄŸlayan, görevli kurum ve kuruluÅŸlara, idareci ve çalışanlarına, özellikle bizlere destek veren seçmenlerimize ve oy kullanılarak vatandaÅŸlık görevini yerine getiren tüm Giresun'lulara teÅŸekkür ediyorum. Bu vesile ile seçimlerin ilimiz ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemÅŸehrilerime saygı ve sevgilerimi sunarım. 

Abdullah Karaosmanoğlu / MHP Giresun İl Başkanı



Giriş: 02 Nisan 2024 | Güncelleme: 02 Nisan 2024 | Okunma: 705


Kaynak: Cahit AkdoÄŸan




Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.