"Hastane İnşaatına başlandı"

Doğankent ilçesi Yeşiltepe Mahallesine yapılacak olan Hastanenin temel inşaat kazıları bitirilerek temel beton çalışmaları başladı.

626

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın 22 AÄŸustos Sel felaketi sebebiyle 31 AÄŸustos 2020'de DoÄŸankent'i ziyaretinde müjdesini verdiÄŸi 4200 m2 Kapalı alanı olan, içerisinde 112 acil ve Aile Hekimleri Birimleri olan 10 Yataklı Entegre Devlet (Gün) Hastanesi inÅŸaatının yerinde bulunan Öğretmen Evi binasının temizlenmesinden sonra temel kazı çalışmaları tamamlandı. 

Belediye Başkanı Rüşan Özden'in bizzat ilgilendiği hastanenin yer tesliminden sonra İpek Yapı Market şirketi sahibi Hüseyin İpek tarafından kazı kazı çalışmaları tamamlanarak taban beton çalışmaları bugün başladı. Hastane 400 gün içinde yapılarak hizmet vermeye başlayacaktır.




Giriş: 20 Ocak 2023 | Güncelleme: 20 Ocak 2023 | Okunma: 626


Kaynak: harsitvadisi.com




Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.