"Göksu Traverterlerinde Otopark Sorunu"

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali TEMÜR yaptığı açıklamada, Doğal güzellikleriyle adından söz ettiren Giresun'umuzun eşsiz doğa harikası Göksu Travertenleri, her yıl Türkiye'nin dört bir yanından binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlamaya devam etmektedir.

233

Göksu Travertenlerinde en çok karşılaşılan sorunlardan biri olan otopark eksikliÄŸi, yapılan deÄŸerlendirmeler sonucunda öncelikli çözüm baÅŸlıkları arasına aldık. İlgili kurum yetkilileriyle yaptığımız ortak incelemeler sonucunda hazırlanan proje doÄŸrultusunda, bölgenin otopark ihtiyacını karşılamak üzere somut adımları şükrolsun attık. 

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü tarafından dere kenarında gerçekleÅŸtirilen tahkimat ve perde duvar çalışmaları baÅŸarıyla tamamlandı. Bu çalışmalar neticesinde, 150 araç kapasiteli yaklaşık 80 Milyon maliyetli yeni bir otopark alanı bölgeye kazandırılmış oldu. 

Hem doÄŸanın korunması hem de ziyaretçilerin konforunun artırılması amacıyla yürütülen bu güzide çalışma ile Göksu Travertenleri artık daha düzenli, güvenli ve eriÅŸilebilir bir yapıya kavuÅŸmuÅŸtur. Yapılan bu yatırımın, turizm potansiyeli yüksek olan bölgemize büyük katkı saÄŸlayacağına inanıyorum. 

Göksu Travertenlerimize yapılan otoparkın hayırlı olmasını diliyor, bu projenin kazandırılmasında emeÄŸi geçen Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğümüze ve diÄŸer tüm 

kurum ve personellere teÅŸekkür ediyor, Göksu Travertenleri'ne gelen tüm misafirlerimize keyifli bir ziyaret diliyorum. 



Giriş: 09 Temmuz 2025 | Güncelleme: 09 Temmuz 2025 | Okunma: 233


Kaynak: Ali Temür




Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.