"Giresunumuza sağlık hizmetimiz tüm hızıyla devam ediyor"

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, yaptığı açıklamada Giresun'umuza sağlık alanında hizmetlerimiz devam ediyor.

142

SaÄŸlık Bakanımız ile ilimizin saÄŸlık sorunlarını çözme konusunda sürekli temas halindeyiz. Ä°limizin saÄŸlık konusunda tüm ihtiyaçlarını yakından takip etmekteyiz. 

Hastalarımızın her türlü tedavisini ilimizde çözme konusunda gerek ekipman gerekse doktor kadrosu konusunda çözmek için tüm gayretlerimizi sarf etmekteyiz.  

SaÄŸlık Bakanlığımızla kurduÄŸumuz koordine sonucunda EÄŸitim AraÅŸtırma Hastanemizin, Prof. Dr. Ä°lhan Özdemir Devlet Hastanemizin ve Ä°lçe Hastanelerimizin her türlü 

ihtiyaçlarını yerinde tespit ve incelemesini yapmak üzere SaÄŸlık Bakanlığımızdan uzman ekipler bugün ilimizde incelemeye baÅŸladı. Ä°l SaÄŸlık Müdürümüz ve ekibiyle birlikte hastanelerimizde bakım onarım, hastane bina güçlendirme ve yeni bina yapımı ile ilgili çalışmalar yapacaklar. Eksiklikler uzmanlarca yerinde tespit edilip kaliteli bir saÄŸlık hizmeti sunma adına çözüm için gerekli adımlar hızlı bir ÅŸekilde yerine getirilecektir. SaÄŸlık Bakanlığımız ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar sonucunda bakım ve güçlendirmeye ihtiyacı olan hastane binaları ile yeniden yapılacak olan hastane binalarının yapımı konusunda süreci hızlandıracağız. 

Ä°limizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen SaÄŸlık Bakanlığımıza hemÅŸerilerim adına çok teÅŸekkür ediyorum dedi. 




Giriş: 03 Temmuz 2024 | Güncelleme: 03 Temmuz 2024 | Okunma: 142


Kaynak: Ali Temür




Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.