"Giresun İli Mali Müşavirlerden Katırcıoğlu'na Ziyaret"

99

Giresun'un merkezinde görev yapan mali müşavirler, Doğankent ilçesinde faaliyetlerini sürdüren meslektaşları Hakkı Katırcıoğlu'nu ziyaret etmek amacıyla Doğankent'e geldi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, mesleki konuların yanı sıra bölgenin ekonomik yapısı ve güncel gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarete Giresun mali müşavirleri Filiz Hacak, İhsan Güngör, Mehmet Bayrak ve Adem Günaydın katıldı. Doğankent'te meslektaşları Hakkı Katırcıoğlu tarafından ağırlanan heyet, mali müşavirlik mesleğinin güncel sorunları, mevzuattaki değişiklikler ve bölgesel ekonomik gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mesleki dayanışma ve birlikteliğin önemine vurgu yapılan görüşmede, mali müşavirlerin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi. Katılımcılar, bu tür buluşmaların mesleki bilgi paylaşımını artırdığını ve meslektaşlar arasındaki iletişimi güçlendirdiğini ifade ettiler.


Ziyaret kapsamında Doğankent'in doğal ve turistik güzelliklerini de görme fırsatı bulan mali müşavirler, ilçeyi gezerek özellikle bölgenin önemli doğal zenginliklerine hayran kaldılar. Doğanın eşsiz güzelliği karşısında memnuniyetlerini dile getiren konuklar, Doğankent'in sahip olduğu turizm potansiyelinin daha geniş kitlelere tanıtılması gerektiğini belirttiler.



Giriş: 20 Haziran 2026 | Güncelleme: 20 Haziran 2026 | Okunma: 99


Kaynak: Harsitvadisi



QR Kod

Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.