"Başkanlar Çile Yolunu Ulaştırma Bakanına Anlattılar"
Şebinkarahisarlılar sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile siyasetçilerden oluşan bir heyet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşerek ulaşımda çekilen sıkıntıları ve taleplerini bizzat kendisine ilettiler.
Yorum Ekle
Dik rampaları ve peş peşe sıralanan keskin virajları nedeniyle bölge halkının ve sürücülerin çileli yol diye tabir ettiği Şebinkarahisar-Suşehri karayolunun yarattığı sıkıntı, eziyet ve yapım hikâyesi dillere destan oldu.
Son derece dik rampalar ve birbirini peş peşe takip eden keskin virajların yer aldığı 45 kilometrelik yolda, hiç bitmeyecek gibi görünen tırmanış ve inişler sürücüler ile otobüs ile seyahat eden yolcuların ve otomobil ile seyahat edenlerin çile çekmelerine neden oluyor.
Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada Derneğimizin öncülüğünde, eski yönetim kurulu üyemiz, PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü değerli hemşerimiz, Faruk Kaçır'ın girişimleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile görüşmek üzere randevu alınmış ve Bakanımız bugün makamında ziyaret edilmiştir.
Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Müjdat Karayılan, PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Faruk Kaçır, Şebinkarahisar Belediye Başkanımız Ömer Şentürk ve Ak Parti Şebinkarahisar İlçe Başkanı Nejat Okuyar'dan oluşan heyetimizle birlikte İstanbul Şebinkarahisar-Giresun ve Sivas güzergâhı bağlantı yollarının yapılması gündemiyle Bakanımıza ziyaret gerçekleştirilmiş taleplerimiz bizzat kendilerine iletilmiştir.
Görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederek taleplerimize olumlu cevap vererek heyetimizi kabul eden Bakanımıza şükranlarımızı arz ederiz. dedi.
Giriş: 18 Ağustos 2022 | Güncelleme: 18 Ağustos 2022 | Okunma: 363
Kaynak: Sadi Toygar
Bu karekodu kullanarak haberi telefonunuzda görebilir ve paylaşabilirsiniz.