DOĞANKENT25,4 °C

Üzeyir Aktaş Güven Tazeledi

Bursa Giresunlular Kültür ve Dayanışma Derneğin Olağan kongresi geçtiğimiz gün Bursa Emek Kültür Merkezinde yapıldı.
2012-02-01
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Yoğun katılımın göründüğü kongreye tek liste halinde gidilirken derneğin mevcut başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş güven tazeledi. Divan Başkanlığı na Bursa Şebinkarahisarlılar Derneği başkanı Hüsnü Kurtoğlu getirilirken, kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Yönetim kurulu raporunun okunup oy birliği ile kabul edildiği kongrede konuşan Orm.Müh.Üzeyir Aktaş dönemi boyunca Bursa Giresunlular Derneği olarak birçok başarıya imza attıklarının altını çizerken bu dönemde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Giresunluların Varlığını Ortaya Koyacağız

Bursa da yaşayan Giresunluların artık her platformda varlığını ortaya koyacaklarını söyleyen Üzeyir Aktaş  Giresunluların varlığından ve birliğini rahatsız olan insanlara bile artık varlığımızı kabul ettirip, Bursa nın ekonomik ve sosyal yaşantısında daha aktif rol alacağız dedi.

Bundan böyle kimsenin Bursa da yaşayan Giresunlular adına tek başına karar veremeyeceğinin altını çizen Aktaş  Yeni oluşturduğumuz liste nasıl istişareler ile oluşturulduysa bundan sonrada yapacağımız tüm faaliyetler istişareler ve fikirler ile yapılacaktır dedi.

Halkın İçinde Olan Dernekçilik

Sosyal dernekçiliğin prensipleri arasında olan Halkın içine inen bir dernekçilik anlayışı ile hareket edeceklerini söyleyen Orm.Müh Üzeyir Aktaş  Her zaman her koşulda olduğu gibi yine hemşerilerimiz ile yakın temas halinde olup, her daim onların sorunlarını takip eden bir dernekçilik yapacaklarını söyledi.

İlk Hedef Dernek Merkezinin Taşınması

Bundan sonraki süreçte derneğin ilk hedefinin Bursa Giresunlulara yakışacak bir dernek merkezine taşımak olduğunu söyleyen Aktaş Projelerimizi gerçekleştirip hedeflerimize daha kolay ulaşmamız için İlk 3 ay içerisinde derneğimizi bizlere yakışan yeni bir mekana taşımayı düşünüyoruz, sonrasında da inşallah mülkiyeti derneğimize ait olan bir yer almayı planlıyoruz açıklamasında bulundu.

Orm.Müh. Üzeyir Aktaş ın yeniden başkan seçildiği kongrede, 45 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu, Erdal Avcı, Bülent Akça, Murat Kuş, Erhan Ertürk, Abdullah Bayram, İbrahim Divli, Mustafa Camcı, Durmuş Uslu, İsmail Akdoğan, Yılmaz Özdemir, İsa Çapkın, Halil Demirtaş, Ömer Narin, Ahmet Eren Memiç, İbrahim Pirdal, Hüdaverdi Tosun, Musa Karataş, Mehmet Demirel, Zekai Özlü, Adnan Kara, Şerif Aktürk, Murat Dede, Hüseyin Çukur, Gökhan Yılmaz, Gencay Yılmaz, Mustafa Yazıcı, Hasan Turan, Ahmet Kütük, Murat Kabadayı, İhsan Top, Murat Karaman, Muhammed Dede, Hasan Okumuş, Recep Kambur, Yetkin Sarıkaya, Şerif Pir, Mehmet Usta, Ali Gülmüş, Şeref Sevindik, Yakup Akça, Baki Güneş, Mehmet Kuru ve Metin Turfan dan oluştu. Dilek ve temenniler sonrası son bulun kongrede birde hatıra fotoğrafı çektirilirken, üyeler yeni seçilen yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundular.



Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş Google'da Paylaş Yahoo'da Paylaş
Kaynak: Erdal Avcı / Giresun Havadis   Okunma: 154
BENZER İÇERİKLİ HABERLER
2012-05-05
2012-04-14
2012-02-01
EN SON HABER
Giresunlular Taksim e Yürüdüİstanbul da bu yıl 6 ncısı gerçekleştirilecek olan Giresun Günleri nin yeterince ses getirebilmesi ve basın organlarında
HABERLER
Doğankent İlçesinde 19 Mayıs Kutlama ProğramıDOĞANKENT İLÇESİ 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI VE KUTLAMA PROGRAMI
HABERLER
Yazlık Kıyafet Uygulanması BaşlıyorYaz mevsiminin başlaması nedeniyle, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan personelin yaz kıyafeti uygulamasına 16 Mayıs 2
HABERLER
Doğankent İlçesinde Mısır KeyfiSeyyar satıcı Enver Tüfekçi suda Mısır pişiriyor.
HABERLER
Yasemin & Mehmet Ali EvleniyorYasemin ile Mehmet Ali Evleniyor.
HABERLER
Türk Yıldızları Giresunda Nefes KesecekGiresun Valisi Dursun Ali Şahinin daveti üzerine Türk Yıldızları, Uluslararası Aksu Festivali Kutlamaları çerçevesinde G
HABERLER
Giresun Günleri Tatilmi OlacakYerel bir organizasyon olmasına rağmen geçtiğimiz yıllarda İstanbulda hit olan, bu yıl da bütün Türkiyeden yoğun ilgiyi
HABERLER
Cami Yaptırma ve Yaşatma DerneğiDoğankent ilçesinde Camii yaptırma ve yaşatma derneği kuruldu.

YÖREMİZ HABER